We ship worldwide – Customs duties and taxes included - Free shipping on orders over 1400 NOK

"Norsk elektronisk bagasjelapp tar av"

"Norsk elektronisk bagasjelapp tar av"

Norsk elektronisk bagasjelapp tar av

Bak bagID står norske gründere som har utviklet den elektroniske bagasjelappen. Forhåndssalget er allerede i gang.

BagID er kort og godt en elektronisk bagasjelapp som festes til bagasjen. Den er basert på IoT og bagasjen kan dermed spores elektronisk. Enheten inneholder også bagasjebehandlingssensorer og tyveribeskyttelse.

For flyselskapene og flyplassen får de økt kontroll over bagasjen, gjennom at bagasjehåndertingen blir mer digitalisert ved smarte sensorer og ny IoT-teknologi. Dette reduserer sannsynligheten betydelig for at bagasjen går tapt, øker sikkerheten og effektiviteten til flyselskapene, samt flyplassene.

– Vi har helt siden denne oppfinnelsen ble presentert for oss i 2015 fulgt nøye med på reisen til BagID. Vi er en stolt samarbeidspartner og vi har lenge sett frem til dagens lansering, forteller kommersiell direktør i Widerøe, Christian Skaug.

Mange partnere

BagID er blitt svært godt tatt i mot fra næringslivet. Med seg på reisen har BagID hatt med seg en rekke norske partnere.

Gründeren bak BagID, Jan Vidar Nalbant, er glad for å ha støtte fra flere norske tungvektere før lansering. Han er også tydelig på at det er mange som fortjener en stor takk og som bidrar til å virkeliggjøre denne norske nyvinningen.

– BagID har helt siden begynnelsen engasjert stort og bredt, vi tror det har en sammenheng med at vi har skapt et produkt som mange forhåpentligvis ser gleden av.

– I tillegg til Widerøe, Telenor og Innovasjon Norge, har blant andre SINTEF bidratt med forskning. Det samme har VIPPS som legger til rette for at vi kan benytte deres nye løsninger. Det gjør de fordi de har så stor tro på BagID og derfor er alle innvolverte enige om at dette er en stor dag.

Source: https://www.cw.no/bagid/norsk-elektronisk-bagasjelapp-tar-av/391521