Wir versenden weltweit – Zölle und Steuern sind inbegriffen - Kostenloser Versand über 1400 NOK.

Bagasjeproblemer i sommer? Nå kan du investere i et selskap som løser utfordringene!

Bagasjeproblemer i sommer? Nå kan du investere i et selskap som løser utfordringene!

Sommeren 2022 var sommeren vi alle har lengtet etter; endelig skulle vi legge ut på reise i søken etter nye opplevelser, sol og varme. To år med pandemi og endring i planene føltes verdt det! Sommerferien over alle sommerferier var kommet! 

Dessverre var ikke himmelen helt uten skyer for de av oss som skulle ut å reise med fly. Streiker og uro på Schiphol, en av nordmenns viktigste transitt lufthavner startet ståket. Deretter fulgte streik blant norske flyteknikerne og til slutt ble det hele toppet med streiken blant pilotene i SAS.

Fly ble kansellert, alternative reisemåter og destinasjoner ble svaret for mange. Var du en av de heldige som faktisk kunne legge ut på en flyreise dukket et annet problem opp. 

Bilde1-2

- Norske forsikringsselskaper melder om over 100 prosent økning i bortkommen bagasje for flyreisende nå i sommer, sier Jan Vidar Nalbant, CEO i BagID, før han legger til: 

- Tilsvarende problemer har flypassasjerer opplevd over hele verden.

BagID kan ha løsningen for å unngå dette i fremtiden. Men først: som så mye annet kan en finne mange artige triks og løsninger via TikTok. Der har det florert filmer av folk som selv sporer bagasjen. Med Apples Airtag plassert i kofferten, kan du holde oversikten over hvor den befinner seg ved hjelp av Find My appen. Dette tipset har mange tusener tatt til etterretning og kan hjelpe flyselskapene med å lokalisere bagasjen når den først er på avveie i følge selskapet BagID.

Ønsker du et enda bedre tips som også kan bidra til at bagasjen unngår å komme på avveie? Da bør du ta en nærmere titt på en ny digital bagtag fra Norge; nemlig BagID 2.

- Denne taggen gir deg samme sporingsmuligheter som Apples Airtag idet den er en del av Apples Find My univers. Men BagID 2 har også andre fordeler for deg som skal ut å reise med bagasje, sier Nalbant. 

Har du en BagID 2 festet til bagasjen, kan du sjekke inn bagasjen via BagID appen på mobilen. Det lastes da ned en digital bagasjelapp på displayet til din BagID 2. Du kan dermed gå direkte til bagdrop med bagasjen din og slippe køen ved innsjekkingsautomaten. 

- En annen fordel med BagID 2, den digitale bagasjetaggen, er at denne sikrer 99,9% lesbarhet i flyplassens bagasjeanlegg, forteller Nalbant, før han legger til:

 - Det hender nemlig ofte at strekkoden på din bagasjelapp feiltolkes av flyplassens automatiske bagasjesorteringssystem. Slik kan kofferten din som skulle til Las Palmas på Gran Canaria, ende på en liten flyplass i Guyana i Sør-Amerika. Da er det jo ikke rart at bagasjen tar lang tid å spore og enda lengre tid å få tilbake. 

Samarbeid med Widerøe, Norwegian, og Flyr

Med BagID 2 kan du da mest sannsynlig redusere stress knyttet til reiser med bagasje når du skal ut å fly med norske flyselskap den nærmeste tiden. 

- Er du eier av en eller flere BagID 2 bagasjetagger kan du allerede bruke denne når du skal reise med bagasje med Widerøe, Norwegian og Flyr. Vi har allerede inngått samarbeid med disse flyselskapene, sier en stolt Nalbant, før han utbryter: 

- Og flere flyselskaper kommer! Vi opplever stor interesse og salgene øker i takt med at flere selskap tar vår teknoloigi i bruk. 

Bli medeier i et selskap som revolusjonerer måter vi reiser med bagasje på?

Snart kan også du bli medeier i BagID og bli med på en spennende vekstfase. Selskapet gjør seg i disse dager klare for å hente inn ytterligere kapital til økt produksjon og distribusjon av deres produkter.

- Ønsker du å være med på reisen? Da har du muligheten til å gjøre som over 1000 andre nå, sier Nalbant, før han legger til: 

- Vårt investeringstilbud på folkeinvest.no skal gi deg en god innføring i vårt selskap, ambisjoner, planer og potensiale. Der kan du investere fra og med onsdag 3. august, eller følge kampanjen vår slik at du kan forhåndstegne deg før alle andre får muligheten. 

Les investeringstilbudet og invester