We ship worldwide – Customs duties and taxes included - Free shipping on orders over 1400 NOK

LEDERSKIFTE I BAGID AS

LEDERSKIFTE I BAGID AS

BagID AS er i internasjonal vekst. I fjor sommer ble nye BagID 2 med innebygget Apple-teknologi lansert, som ble en umiddelbar suksess. Denne våren kommer enheten også i en egen versjon med Samsung-teknologi tilpasset deres smarttelefoner. Selskapets beveger seg nå over i en ny fase hvor organisasjonen rigges for ytterligere vekst og med økt markedsfokus hvor blant
annet flere flyselskaper skal integreres i løsningen. 

Med-gründer Jan Vidar Nalbant har vært daglig leder i BagID siden oppstarten i 2016. Gjennom denne perioden har selskapet utviklet og kommersialisert to elektroniske bagasjetagger og oppskalert produksjonen internasjonalt for å kunne satse globalt. Under Jan Vidars ledelse har selskapet hentet substansiell vekstkapital og selskapsverdien har tredoblet seg. Selskapet er en av to leverandører av elektroniske bagasje tagger i verden, som kommer styrket ut av en pandemi som lammet luftfarten spesielt. Han går nå over i en ny stilling som kommersiell direktør, og vil arbeide med salg, marked og utvikling av partnerskap.  

Flerårig styremedlem Ina Eldøy, tar samtidig over rollen som daglig leder/CEO i BagID. Ina har lang erfaring som leder på tvers av ulike industrier. Hun har også mange års erfaring fra internasjonal luftfart og vil sørge for at selskapet utvikler seg i takt med økende markedsaksept for BagID sine produkt og tjenester, både nasjonalt og internasjonalt. 

I en kommentar sier Jan Vidar følgende om lederbyttet: 

«Ina Eldøy har en imponerende bakgrunn fra reiselivsbransjen og internasjonal luftfart, og jeg er trygg på at hun vil bringe verdifull ekspertise og et nytt perspektiv til vårt selskap. Jeg ser frem til å samarbeide med henne og resten av teamet for å fortsette å bygge en sterk organisasjon som leverer verdi til våre kunder og aksjonærer.» 

Endringene er gjennomført med effekt fra 27.03.2023.