We ship worldwide – Customs duties and taxes included - Free shipping on orders over 1400 NOK

Bli medeier i et selskap som vil revolusjonere måten vi reiser med fly på!

Bli medeier i et selskap som vil revolusjonere måten vi reiser med fly på!

 

5 grunner til å investere i BagID

 Gå rett forbi køene

Revolusjonerende teknologi lar deg sjekke inn bagasjen med mobilen før du drar. Så kan du gå rett forbi innsjekkingskøene.

  

 Spor bagasjen din hvor som helst

Med sporing vet du akkurat hvor bagasjen din er til enhver tid. Sjekk appen og få full kontroll uansett hvor du befinner deg.

 

 Nye BagID 2 kan festes på alt

Det nye produktet kan festes på alt fra skiutstyr og PC-vesken, til kofferten. Dermed er BagID relevant for flere enn bare flyreisende.

 

 Lanseres til massemarkedet

BagID 2 lanseres til massemarkedet med Apple Find My-integrasjon. Fokusmarkedet i Skandinavia alene utgjør over 7 mrd NOK.

  

 Solide samarbeidspartnere

Alle som flyr med Norwegian, Flyr og Widerøe kan gå rett forbi køene. Produktene skal også lanseres hos Elkjøp i Norge, Sverige og Danmark.

Slik revolusjonerer vi bransjen

1. Bidrar til mindre avfall, frustrasjon og unødvendige kostnader

Hvert år printes og kastes det over 3 milliarder bagasjelapper i silikon. Til tross for disse lappene blir 25 millioner bagasjer mistet eller forsinket hver eneste år. Dette er helt unødvendig. Dagens løsninger fører til mer avfall, frustrasjon og unødvendige kostnader.

2. Digitaliserer bagasjelapp-løsningen og gjør reisen enklere

Store deler av kundereisen for flypassasjerer er allerede digitalisert. Folk bestiller billettene sine med mobilen, reserverer sete med mobilen og sjekker inn med mobilen. Men den tradisjonelle bagasjelapp-løsningen henger igjen. Den gjør reisen mindre sømløs og bidrar til unødvendig avfall.

3. Reduserer antallet bagasjer som blir mistet eller forsinket

Dagens løsning sørger også for en solid dose frustrasjon. 25 millioner bagasjer blir mistet eller forsinket hvert år, og som reisende har du ingen kontroll. Det kan ta dager før flyselskapene får lokalisert skiutstyret, bunaden eller kofferten din.

 

Dette gjør vi


Vi gjør reisen enklere. Ved bruk av innovativ teknologi og brukervennlig design, gir vi kundene full kontroll. Med BagID festet på tingene dine kan du spore dem hvor som helst, når som helst med mobilen. Skal du ut og fly? Vink farvel til innsjekkingsautomaten og de tradisjonelle bagasjelappene. Sjekk inn bagasjen med mobilen før du drar og send den rett på bagdrop.

Med BagID festet på bagasjen reduserer du sannsynligheten for tapt/forsinket bagasje med opptil 21% gjennom 99.9% lesbarhet i bagasjeanleggene versus 66-88% ved dagens papir tag (Sita Baggage insights). Dette fører bla. til mindre ettersendelse av bagasje.

BagID gir kundene full kontroll

BagID er utstyrt med sporing som gjør det mulig å spore tingene dine hvor som helst i verden. På den måten har du full kontroll på hvor tingene dine er til enhver tid.

BagID 2 er utstyrt med integrasjon mot Apple Find My. Sporingsteknologien er helt lik som på Apples egen AirTag. Det gjør at du enkelt kan åpne kartet og få eksakt posisjon.

Find My-nettverket består av hundrevis av millioner iPhones, iPads og Mac-er rundt om i verden, som hjelper deg å finne igjen tingene dine.

 

BagID gjør reisen enklere

Flyr du med Norwegian, Flyr eller Widerøe? Da kan du enkelt sjekke inn bagasjen via vår app på mobilen. Bagasjelappen blir overført til din BagID-enhet og bagasjen kan leveres direkte på BagDrop. Dermed slipper du innsjekkingskøer og innsjekkingsautomater.

Ved hjelp av sporingen har du i tillegg full kontroll på hvor bagasjen befinner seg. Havner den på avveie, vet du hvor den er.

Når du ikke er på flyreise, kan BagID enkelt festes på andre ting. Som PC-vesker, kamerautstyr eller skiutstyr. Så vet du hvor du har tingene dine til enhver tid, fantastisk ved bruk med offentlig transport som tog, buss, båt m.m eller om du f.eks legger igjen bagasjen på et hotell for dagens utflukt.

Appen holder deg oppdatert

BagID-appen holder deg oppdatert på alt av viktig informasjon når du er på reise. Du trenger egentlig ikke å se opp på skjermene på flyplassen lenger. Appen varsler deg om eventuelle endringer, hvilket bånd du finner bagasjen din på og annen viktig informasjon.

 

Funksjonalitet

1. Sjekk inn bagasjen på mobilen.

BagID reduserer risikoen for å miste bagasjen med opptil 21%*2. Gå forbi køene og send tingene dine avgårde.

BagID holder oversikt. Slapp av på flyplassen og følg posisjonen til "bunaden" eller utstyret ditt hele veien til destinasjonen.3. Med BagID-appen reiser du ikke alene.

 

Appen har full oversikt mens du er på farten. Den varsler deg om forsinkelser, endringer og hvilket bagasjebånd du finner tingene dine på. Og mye mer, altså. Du trenger egentlig ikke å følge med på skjermene engang – appen gir beskjed om det er noe du trenger å vite.

 

Bli medeier i et selskap som vil revolusjonere måten vi reiser med fly på!