We ship worldwide – Customs duties and taxes included - Free shipping on orders over 1400 NOK

BagID utvider samarbeidet med kunstmarkedsplassen Inzpero.

BagID utvider samarbeidet med kunstmarkedsplassen Inzpero.

Vi i BagID heier på alle som utfordrer det bestående og ønsker å skape en bedre verden! Vi har jobbet med Inzpero lenge og utvider nå samarbeidet med dem.

Inzpero er en markedsplass der fremtredende lokale kunstnerne selger trykk av kunsten sin. Nå kan du få flere verk fra porteføljen som bakgrunnsbilde på din BagID.

Abigail Panganiban som er en av grunnleggerne av Inzpero har håndplukket 15 ulike digitale verk for BagID. «Jeg har lagt vekt på å ta frem kunst som tar seg spesielt godt ut på mindre flater og som kan bidra til å gjøre et fantastisk  produkt som BagID enda litt bedre». Allerede er det mange som har valgt ut kunst som de nå har som bakgrunnsbilde på sin BagID. «Ideen om at vi sammen kan hjelpe våre kunstnere å nå ut med budskapet sitt ved hjelp av enda en ny teknologisk flate og at enda flere brukere kan få oppleve kunsten vår finner jeg veldig appellerende», sier Abigail.

Her finner du kunsten alle motivene som er tilgjengelig for din BagID. Dersom du ønsker å kjøpe kunsten for å også få den på veggen kan du utforske inzpero.no her